SINAPSA Infocomplex® S. R. L.

CRYPTOR


Protejeaza orice fisiere, inclusiv documente scanate.
Esential daca vreti sa ascundeti informatii sensibile de persoane curioase si/sau rau intentionate.

Aveti documente protejate de secretul de serviciu?
Ati vrut vreodata sa ascundeti informatii importante?
Aveti cumva ceva de ascuns, de exemplu parole, coduri PIN, fotografii "pentru adulti"?
Daca da, atunci acest program va ajuta sa va pastrati informatiile in siguranta.Click pe o imagine pentru a o vedea la dimensiunea sa normala
Diversele moduri de criptare va ofera siguranta in fata spionilor de tot felul si in general a indivizilor dubiosi, sau cel putin ii tine ocupati luni sau ani de zile pana ajung sa descifreze continutul unui fisier al Dumneavoastra; daca oricum monitorizarea, interceptarea, "pierderea" si furtul unor informatii sensibile sunt la ordinea zilei si sunt efectuate de diverse feluri de entitati, macar fortati spionii sa isi merite salariul.

Folosind functia de steganografie puteti sa criptati un text si apoi sa-l ascundeti intr-o imagine, de unde il pot recupera numai cei carora le trimiteti acea imagine si acest program.
Puteti cripta textul unui mesaj de posta electronica, astfel incat numai cei care au cheia de criptare sa il poata citi.

Puteti "semna" fisiere pentru a le verifica autenticitatea si continutul original daca nu sunteti siguri prin mainile cui au trecut si aveti nevoie de fisierul original si neatins.

Puteti genera parole complexe pe care apoi le puteti folosi pe diverse site-uri web si/sau pentru arhivarea si comprimarea unor fisiere cu programe de genul WinZIP®. Pentru a obtine o versiune demonstrativa ne puteti contacta oricand.

Criptati, decriptati, semnati si verificati texte si fisiere, generati parole si identificatori unici, folositi puterea steganografiei -
criptografie la pachet pentru siguranta informatilor Dumneavoastra.

Mai multa siguranta nu strica nimanui, iar CRYPTOR o ofera.


Pentru versiuni ale sistemului de operare Microsoft® Windows®